TANANYAGOK

2017 őszétől ezen oldalra kerülnek feltöltésre a kutatócsoporthoz csatlakozó pedagógusok által kidolgozott dokumentumok. A tananyagok szabadon használhatóak, hacsak egyes részekre bárminemű jogot a jogtulajdonos fenntart, amit az adott helyen jelölünk.
A műveket szabadon megoszthatod (másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában), átdolgozhatod (származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művekbe építheted be).
Az alábbi feltételekkel:
Nevezd meg! — A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
Ne add el! — You may not use the material for commercial purposes.
Így add tovább! — Ha feldolgozod, átalakítod vagy gyűjteményes művet hozol létre a műből akkor a létrejött művet ugyanazon licencfeltételek mellett kell terjesztened mint az eredetit.
Nincsenek további megkötések — Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Magyarország részvétele a II. világháborúban (munkacsoport vezető: Kiss Gábor Ferenc)
A magyarországi Holokauszt (munkacsoport vezető: Szőnyi Andrea)
1956-os forradalom és szabadságharc (munkacsoport vezető: Jancsák Csaba)